Monday, December 18, 2006

I Have A Swollen Tongue And A Sore Throat

DOLCETTI AFRICAN

E ora solo per voi, cari affamati lettori, tante veloci ricette di dolcetti meravigliosi tipicamente africani da gustare con amici o fidanzati…ingredienti necessari?… Maturi e squisiti frutti tropicali..
Banana, papaia, cocco o mango….Sbizzarritevi dal vostro fruttivendolo di fiducia..


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Tarte tatin alle banane









INGREDIENTI:

240g ready-made puff pastry

8 small bananas (100g) brown sugar 100g


8 cl Rum

100g margarine
3 cloves of vanilla
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INSTRUCTIONS FOR A delicious sweets:
Preheat oven to 180 ° C.
Remove the peel bananas and cut them in half lengthwise.
Put into a saucepan and over low heat the margarine, vanilla and cloves and brown sugar melt until the mixture is caramelized.
Add bananas and cook for 10 minutes.
Roll out the dough into a cake pan, then add bananas.
Bake in oven for about 30 minutes.
Just before serving, sprinkle with rum and bananas make a flambe.

Tips: Before serving you can add to the slice of cake or a scoop of ice cream.



Crumble with papaya:


INGREDIENTS:
8 tablespoons coconut milk 1 papaya

30g grated coconut

100g flour 90g butter

30g sugar
a drop of vanilla essence or a pinch of vanilla powder
a pinch of salt

INSTRUCTIONS:
into a bowl, place flour, coconut, sugar, salt, butter and vanilla let soften. Working
il tutto fino ad ottenere una crema omogenea. Metterla al fresco. Aprire la papaia in due. Eliminare i noccioli neri. Pelare il frutto e taglialro a fettine. Distenderlo in modo uniforme dentro una teglia. Riascaldare il latte di cocco. Versare la crema e poi il latte nella teglia. Mettere nel forno a 210°C. Farlo dorare per circa 20 minuti.

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