Thursday, December 14, 2006

Antiquewooden Ironing Board

Crosses & Delights in the kitchen

THE BEAUTIFUL ART OF STICKS

Using chopsticks is fairly straightforward for a Chinese, but for those who come before the first time these objects can become a real problem! Here are some basic rule to follow if you want to show off casually:
1) put the first stick in the hollow between thumb and forefinger, and place the end (bottom) below the first joint of the ring. This stick is stable;
2) take the other stick between the tip of the index and middle fingers, stabilize the upper half of the index base-ce, and use the thumb to keep in his place;
3) to take the food, move the stick more with the index and middle fingers. If at first you will find
difficulty manipulating the stick-cini, practice on your own away from the table. At worst, use a fork or spoon!

preparing the table at its best!

In a Chinese meal all the dishes are served simultaneously and placed in the center of the table. Each diner has a medium size pot, a bowl for rice and soup, a spoonful of porcelain and a pair of poles which uses power from the dishes. One of the advantages of Chinese cuisine is the manner in which food can "expand", and for this reason that it is difficult to give precise abbastan-za 'portions' of each ricetta.Come rule, consider a plate for each person. If you cook for only 2 or 3 people, served a meat dish, a vegetable with rice, with the addition of a zuppa.Quando cook for more people, more and increased the number of plates, rather than the quantity of ingredients, since doing so will offer a wider range of choices on the table. When planning a meal, choose two, maximum three fried foods (very fast and stirred throughout the cooking process) along with dishes, steamed, stewed, roasted, braised or cold, which may be prepared with a rati advance. In this way, you will have the opportunities to enjoy lunch, instead of being constantly in the kitchen! FOOD
HARMONIC
When preparing food for a Chinese recipe, it is important that the various ingredients, which dovranno essere serviti insieme in un unico piatto, siano tagliati in piccoli pezzi di uguali dimensioni. I motivi sono principalmente due: anzi­tutto, per conferire al piatto una certa armonia nella forma e nell'apparenza; in secondo luogo, perché il cibo così prepa­rato richiederà solo pochi minuti - o addirittura qualche secondo - per cuocersi completamente, e in questo modo i sapori naturali vengono conservati. Non c'è bisogno di uno strumentario particolare per preparare i cibi, ma è essenziale un buon coltello affilato.Se nella ricetta viene richiesto cibo tagliato a fettine o pezzetti, l'ingrediente dovrà essere tagliato nella dimensione di un grande francobollo, e con lo spessore del cartone. Se viene richiesto cibo tagliato a strisce sottili, l'ingrediente avrà le dimensioni di un bastoncino di fiammifero. Il cibo tagliato a dadini sarà dapprima fatto a strisce sul tipo di una patatina fritta; poi le strisce così ottenute saranno tagliate a cubetti. La carne dovrebbe essere affettata lungo la granatura; è più facile tagliarla a fettine sottili se è ancora un po' congelata, ma è preferibile farla completamente disgelare prima di cuocerla, per salvaguardarne la morbidezza e il sapore naturale. Dopo aver tagliato la carne, spesso si usa ricoprirla di farina di granturco di tipo fine, così da formare un sottile strato esterno che impedisce al succo di fuoriuscire durante la cottura, e allo stesso tempo mantiene tenera la carne. Le verdure dovranno essere tagliate in senso diagonale, così da aumentare la superficie che si trova a contatto con l'olio caldo in fase di cottura. Questo espediente assicura una preparazione veloce e preserva il gusto e la compattezza delle verdure.

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